Schaftcontainer

Schaftcontainer verhuur verkoop v1

Schaftcontainer huren

Schaftcontainer huren voor uw bouw of kassenbouw personeel? S. van Holstein Containerverhuur heeft een tijdelijke of langdurige oplossing voor uw gebrek aan schaftruimte. U kunt uw schaftcontainer huren voor zolang u wenst. Wij van S. van Holstein Containervervoer beschikken over meerdere vrachtwagens met laad- & loskraan. Onze ervaren chauffeurs bezorgen uw schaftcontainer veilig en snel op de door uw gewenste locatie. SCHAFTCONTAINER HUREN ->

 

Schaftcontainer

Heeft u opslag nodig, maar geen plaats om langere tijd een container te plaatsen? Dan kunt u bij S. van Holstein Containerverhuur uw gehuurde scahftcontainer opslaan op het beveiligde en omheinde eigen terrein. De periode van opslag bepaalt u zelf.

Levering door heel Nederland

 

S. van Holstein Containerverhuur is gevestigd in het Westland (Zuid-Holland), maar we leveren onze containers door heel Nederland. We beschikken daarbij over vrachtwagens die zijn uitgevoerd met een laad- en loskraan, zodat we snel kunnen laden en lossen zonder tussenkomst van derden. Onze ervaren chauffeurs gaan daarbij veilig en nauwkeurig te werk.