Over Ons

Over ons

Bij S. van Holstein Containerverhuur kunt u terecht voor de huur en koop van containers in diverse afmetingen, te weten 8FT, 10FT en 20FT. Onze verhuiscontainers, zeecontainers en opslagcontainers kunnen, dankzij onze vrachtwagens met kraan, worden geleverd door heel Nederland. S. van Holstein Containerverhuur is sinds 1999 een groeiende onderneming in het Westland (Zuid-Holland).

 

Transport

Zoals gezegd zijn onze diverse vrachtwagens uitgerust met kraan. Ons wagenpark bestaat uit trailers met diverse afmetingen. Zodoende is er bijna niets dat we niet kunnen vervoeren. Naast containerverhuur kunt u bij ons dan ook terecht voor transport.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit kassenbouw-, kassensloop- en bouwbedrijven. Inmiddels zijn wij ook particulier bekend. Of het nu gaat om het vervoer van kasspanten, werktuigen, containers óf het hijsen van een plezierboot, bij S. van Holstein Transport maakt u de beste en meest betrouwbare keuze.

Levering door heel Nederland

 

S. van Holstein Containerverhuur is gevestigd in het Westland (Zuid-Holland), maar we leveren onze containers door heel Nederland. We beschikken daarbij over vrachtwagens die zijn uitgevoerd met een laad- en loskraan, zodat we snel kunnen laden en lossen zonder tussenkomst van derden. Onze ervaren chauffeurs gaan daarbij veilig en nauwkeurig te werk.